Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Sexskandal skakar Hertha Berlin

Hertha Berlin har inlett Bundesligasäsongen på ett bra sätt. I premiären skåpade laget ut Eintracht Frankfurt med hela 6-1 på hemmaplan i Berlin. Den vinsten följdes av en 2-2-match på bortaplan mot FC Nürnberg. Men nu kan den goda stämningen i Berlin krossas.

I dagens BZ Berlin framkommer det uppgifter om att flertalet Hertha-spelare har haft sex med en 16 år ung tjej. Utöver det har det också skickats nakenbilder mellan spelarna och den unga tjejen. Tidningen BZ sitter på textmeddelanden och foton. Detta material visar på att åtminstone tre aktuella Herthaspelare och två före detta spelare har haft kontakt med den unga tjejen. Inga namn nämns i texten av rättsliga skäl. Historien som jag nu berättar är en sammanfattning av vad som har skrivits i tidningen och är berättad av den unga tjejen.

Det hela började den 25:e april 2013 då Hertha firade sin uppflyttning till Bundesliga med att skriva autografer på Karstadt Sport vid Kudamm. Den unga tjejen kommer dit med sin yngre bror som är Hertha-supporter.

Barnen kommer från en bra familj. Pappan är en framgångsrik affärsman och familjen bor i en villa. Dottern har en bra relation till sina föräldrar och berättar allt för dem, även om Hertha-spelarna.

En Herthaspelare ger tjejen ett kort, ber henne att vända på kortet och att höra av sig. På baksidan av kortet finns ett telefonnummer. Två spelare till – den ene med flickvän och den andre med fru – ger henne liknande kort med “bättre nummer” innan hon går iväg. Flickan tror att allt är ett skämt men när hon hör av sig visar det sig att allt är äkta, med tiden hör dessutom andra spelare av sig.

I inledningen är allting harmlöst. Sedan blir det mer konkret och direka sms. En spelare erbjuder 1000 euro för oralsex från en av flickans vänner, en spelare skickar nakenfoton på hans genitalier och en annan vill ha nakenbilder på flickan.

En spelare vill ta med flickan på utflykt. Han, tio år äldre än henne, vill se en legitimation men efter en stund glömmer han bort att han frågat det och den 16-åriga tjejen och spelaren stannar istället i flickans hem – hennes föräldrar är inte hemma. Spelaren stannar i hennes hem i två timmar och berättar för flickan att det inte är första gången som han gör något som detta, trots att han är gift – men någon längre tid för att prata finns inte.

En timme efter att den spelaren lämnar hennes hem kommer nästa…

Det var alltså del ett av historien. Del två av historien kommer att släppas imorgon.

Hertha Berlin har ännu inte valt att uttala sig i ärendet.

Publicerad 2013-08-22 kl 14:37

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons