Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Del två av sexskandalen som skakar Hertha

Efter att i kommentatorsfältet ha blivit upplyst om ny information kring detta så ber jag ser läsa följande innan ni tar del av det jag har skrivit:

Scriver: “Adam Nilsson, detta är faktiskt pinsamt! Du skriver helt okritiskt av artiklar från en så oseriös tidning som BZ och lovar dina läsare att följa upp storyn. Och här i forumet kokar lynchstämningen över, folk talar om kastrering och annat. Jag trodde din uppgift i den här bloggen var att skriva om tysk fotboll och inte att bidra med voyeuristisk underhållning! Och istället för att fördjupa dig i snuskblaskans slibbiga detaljer kanske du borde lyfta blicken och se vad som står i andra tidningar, t ex Berliner Morgenpost (som förresten tillhör samma tidningsförlag som BZ, men alltså ändå relativerar historian). Läs och lär, de av er som kan tyska. Ni andra får vänta på Adams översättning. http://www.morgenpost.de/sport…

Mitt svar: “Om det är så att denna historia inte alls stämmer, att allt är ett hopkok så har jag självklart begått ett fatalt fel och kommer att få ta konsekvenserna för det. Det råder det inga tvivel om och jag tar fullt ansvar för vad jag skriver i bloggen.

Dock vill jag vara tydlig med att nära den första texten släpptes så fanns det mycket goda anledningar till att fullfölja hela historien då andra tyska medier (Bild, Focus med flera) gjorde det. Kalla mig okritisk, kalla mig blåögd, men många fler utöver jag själv gjorde detta och utifrån den aspekten gjorde jag också bedömningen att det låg någon sanning i det.

Jag var också tydlig med att det BZ som hade skrivit detta och jag endast översatte. Jag “fördjupade” mig inte i “snuskblaskans slibbiga detaljer” utan skrev endast vad tidningen hade skrivit. Dessutom skrev jag i kommentatorsfältet att BZ är en tabloid och att mycket kunde vara vässat.

Jag anser dock, till skillnad från dig, att detta handlar om tysk fotboll. Tysk fotboll handlar långt ifrån endast om det som händer på planen och om jag endast skulle skriva om det tror jag att många läsare skulle finna bloggen överlag ganska tråkig.

I slutändan har vi ännu inte fått fram vad som är sant eller falskt. Just nu hänger mycket i luften och sanningen kommer att komma fram inom de kommande dagarna. Visar det sig att allting varit en lögn, att vissa detaljer inte stämmer så kommer jag självklart att ta ansvar för att jag har publicerat detta.

Likväl tycker jag att det funnits en intressant moralisk diskussion i kommentatorsfältet som på många sätt har varit berikande, även om diskussionen kanske startades ur något som inte visade sig vara någonting.”

Då har vi del två av historien om den sexskandal som nu blossat upp kring Hertha Berlin (del 1 finner ni här).

Den andra spelaren kommer en timme efter att den förste har lämnat. Spelaren visar ett par trolleritrick för flickans yngre syster och kollar på tv. Efter att lillasystern har gått till sängs har flickan och spelaren samlag.

Flickan: “Han var som förändrad. Vi hade sex, men helt plötsligt var han plump och respektlös. Jag kände knappt igenom honom.”

Mannen lämnar hemmet hastigt efter samlaget. Även om flickan inser att det hela handlar om ett spel så väljer hon inte att säga nej, utan fortsätter att svara på smsen från de tre Hertha-spelarna.

En av spelarna vill se foton av henne. Hon skickar bilder på sig själv i bikini, han vill ha mer: “Väldigt fint. Du är så vackert solbränd. Jag måste se dig live igen. Då utan bikini på.”

Historien om flickan sprider sig och hon får ett meddelande från en tidigare Hertha-spelare. Han skriver till henne på Facebook, kan historien om henne. Han skickar sitt telefonnummer till henne, några sms senare vill han att dem träffas hemma hos henne. Senare skickar han en bild på en man som håller sin hand kring sitt könsorgan. Han vill ha en bild av hennes underliv. Flickan skickar inget tillbaka.

Spelet, som hon nu försökt att avsluta, är ännu inte över. Ytterligare en tidigare spelare, som hon aldrig har hört talas om, testar sin lycka på Facebook. Han skickar en bild på sitt halvt erigerade könsorgan. Sedan berättar en av flickans kompisar, att han har erbjudit henne 1000 euro för oralsex.

Igår uttalade sig sportchefen Michael Preetz om detta, han sa: “Jag ser det som ett försök att skada klubben.”

Publicerad 2013-08-23 kl 17:15

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons