Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Jag har ett ansvar

Efter att nya uppgifter har kommit fram kring fallet med den så kallade “sexskandalen” kring Hertha-spelarna så har jag bestämt mig för att stänga kommentarsmöjligheterna till dessa två inlägg och skriva detta inlägg som ska ligga överst på min blogg tills vidare.

Anledningen till att jag gör det är att vissa läsare (speciellt personen som kallar sig “Scriver”) har gjort klart för mig att jag inte har bedrivit en tillräckligt seriös och kritisk journalistik – en åsikt som jag köper rakt av. Jag kan bara vara tacksam för att dessa kritiska läsare finns och framför allt att dessa läsare påpekar när något inte står rätt till.

De senaste två inläggen har placerat sig under skvallerhörnan. Är det något jag inte vill bli förknippad med så är det skvaller, speciellt inte sådant som är grundat på oklara nyheter i tyska tabloider. Detta var inte något jag tänkte på först när jag publicerade inläggen, men som har blivit klart för mig efter dessa kommentarer från er läsare.

Jag tar fortfarande fullt ansvar för vad jag har skrivit och jag kommer inte att radera dessa inlägg. De kommer att finnas kvar för allmänheten att beskåda och även för mig som en lärdom att man ska tänka till inte bara en, utan två gånger innan man tycker på publikationsknappen.

/Adam

Publicerad 2013-08-24 kl 00:19

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons