Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Jag har ett ansvar

Adam Nilssons Tysklandsblogg

Efter att nya uppgifter har kommit fram kring fallet med den så kallade “sexskandalen” kring Hertha-spelarna så har jag bestämt mig för att stänga kommentarsmöjligheterna till dessa två inlägg och skriva detta inlägg som ska ligga överst på min blogg tills vidare.

Anledningen till att jag gör det är att vissa läsare (speciellt personen som kallar sig “Scriver”) har gjort klart för mig att jag inte har bedrivit en tillräckligt seriös och kritisk journalistik – en åsikt som jag köper rakt av. Jag kan bara vara tacksam för att dessa kritiska läsare finns och framför allt att dessa läsare påpekar när något inte står rätt till.

De senaste två inläggen har placerat sig under skvallerhörnan. Är det något jag inte vill bli förknippad med så är det skvaller, speciellt inte sådant som är grundat på oklara nyheter i tyska tabloider. Detta var inte något jag tänkte på först när jag publicerade inläggen, men som har blivit klart för mig efter dessa kommentarer från er läsare.

Annons

Jag tar fortfarande fullt ansvar för vad jag har skrivit och jag kommer inte att radera dessa inlägg. De kommer att finnas kvar för allmänheten att beskåda och även för mig som en lärdom att man ska tänka till inte bara en, utan två gånger innan man tycker på publikationsknappen.

/Adam

Publicerad 2013-08-24 00:19

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto