Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Äntligen Bundesliga!

Adam Nilssons Tysklandsblogg

Då är det äntligen helg igen vilket betyder att vi har nio intressanta Bundesligamatcher att följa. Spelschemat ser ut som följer:

Fredag 20.30:

FC Augsburg – Borussia Mönchengladbach

Lördag 15.30:

Borussia Dortmund – SC Freiburg

Bayern München – VfL Wolfsburg

Bayer 04 Leverkusen – Hannover 96

1899 Hoffenheim – Schalke 04

Hertha BSC – 1. FSV Mainz 05

Lördag 18.30:

Eintracht Frankfurt – Hamburger SV

Söndag 15.30:

Werder Bremen – 1. FC Nürnberg

Söndag 17.30:

Eintracht Braunschweig – VfB Stuttgart

Fredagsmatchen mellan Augsburg och Mönchengladbach kanske inte är den hetaste men likväl är den intressant då det är två lag som har inlett säsongen inspirerande. Augsburg ser ut att ha tagit ytterligare ett kliv in sin utveckling och Gladbach är ett lag jag håller högt och deras offensiv mittfältare Raffael har varit en fröjd att se på.

Annons

På lördagen kommer självklart ögonen att riktas mot kvällsmatchen mellan Eintracht Frankfurt och Hamburg. Hur mycket skillnad kommer det att vara på Hamburg under Bert van Marwijks ledning? Frankfurt blandar och ger men det är ett lag jag håller högt, Armin Veh är en mycket bra tränare så jag tror att vi kommer att få se intressant batalj mellan två lag som verkligen vill knipa tre poäng.

På söndag håller jag Bremen mot Nürnberg som det mest intressanta mötet. Anledningen är att det är en match mellan ett Bremen som har lyckats knapra ihop poäng utan att egentligen imponera och ett Nürnberg som inte har lyckats ta poäng trots att man stundtals spelat väldigt bra. Dessutom finns det ett stort svenskintresse då Per Nilsson kommer att starta (om inget oväntat händer).

***

Missa inte den nya Bundesligapodcasten Halbzeit med mig och Andreas Holm från SvenskaFans. Vi har nu spelat in två avsnitt och i det andra gästades vi av Hamburgsupportern Filip Wollin (skriver för HSV på SvenskaFans). Mycket trevligt avsnitt. Beklagar dock att ljudet stundtals var uselt, barnsjukdomar som vi jobbar med att ordna upp. Här hittar ni Halbzeit!

Annons

 

Publicerad 2013-09-27 10:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto