Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Bielefeld vann överraskande mot Bremen

Twitter: @atnilsson

De sista fyra åttondelsfinalerna är spelade av DFB-Pokal och vi bjöds på en skräll under onsdagen. 3. Liga-laget Arminia Bielefeld slog ut Werder Bremen och därmed är Bielefeld det enda laget kvar som inte kommer från Bundesliga.

Matchen mellan de två koncernsponsrade lagen, RB Leipzig och VfL Wolfsburg, slutade med bortaseger för Wolfsburg. ”Vargarna” från Wolfsburg var för starka för Leipzig och var överlägsna i närkampsspelet. Rättvis seger för bortalaget med 2-0.

Arminia Bielefeld chockade som sagt Werder Bremen och 3. Liga-laget vann med 3-1. Bremen inledde starkt men när Bielefeld oväntat gick upp i ledning i den 32:a minuten vändes framför allt det mentala övertaget till Bielefelds fördel. Trots övertag i bollinnehavet kunde Bremen inte förvalta det i målchanser. Bielefeld vann med 3-1.

Bayern München tog emot Eintracht Braunschweig hemma på Allianz Arena och frågan var hur många mål Bayern skulle vinna med. Svaret blev två och det första var en riktig pärla från David Alabas fina vänsterfot. Mario Götze stod för det andra målet och matchen slutade 2-0.

I matchen mellan Kickers Offenbach och Borussia Mönchengladbach skrevs siffrorna även där till 2-0. Bortalaget Mönchengladbach vann utan att visa på några finare takter. En habil seger för Bundesligalaget utan elegans.

Resultat DFB-Pokal

Kickers Offenbach 0-2 Borussia Mönchengladbach

Bayern München 2-0 Eintracht Braunschweig

Arminia Bielefeld 3-1 Werder Bremen

RB Leipzig 0-2 VfL Wofsburg

Dynamo Dresden 0-2 Borussia Dortmund

SC Freiburg 2-1 FC Köln

Bayer Leverkusen 2-0 (e.fl.) FC Kaiserslautern

VfR Aalen 0-2 TSG Hoffenheim

Lag till kvartsfinal (lottas på söndag, 18.00)

Borussia Mönchengladbach

Bayern München

Arminia Bielefeld

VfL Wolfsburg

Borussia Dortmund

SC Freiburg

Bayer Leverkusen

TSG Hoffenheim

Publicerad 2015-03-05 kl 16:29

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons