Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dortmundspelaren hjälper Bayernsupporter

Twitter: @atnilsson

Igår skrev jag om en något oväntad historia där 1860 München-supportrar blev dömda att köpa Bayern München-souvenierer, idag skriver jag om en annan oväntad händelse.

Under de senaste veckorna har Kevin Großkreutz mest fått rubriker för sina kritiska uttalanden mot sin nuvarande arbetsgivare Dortmund. Spelaren har varit kritisk då han har velat få klartecken kring sin framtid, men enligt spelaren själv har klubben inte pratat med honom.

Nu är han återigen uppe på mediatapeten – men av klart positivare anledningar. Großkreutz, en uttalad Dortmundsupporter sedan barnsben, visar upp en annan sida än vad han gjort under de senaste veckorna. På Instagram blev spelaren medveten om ett barn med benprotes utsmyckad med en Bayern München-logga, vars högsta önskan är att springa ut tillsammans med Bayernspelarna. Detta fick Dortmundspelaren att vilja hjälpa till, något han nu också har gjort.

På Instagram la Großkreutz under morgonen ut en bild med den unga Bayern München-supportern med följande text: ”Jag blev ofta uppmärksammad på det och blev ofta länkad. Hans största dröm är att en gång få springa ut med sina idoler från FC Bayern. Jag har tagit kontakt [med Bayern] och kommer att organisera det. Färgerna skiljer oss – orsaken förenar oss. Du kan vara stolt lilla man.”

Trots problemen på planen, Großkreutz är nyligen tillbaka i träning efter en skada, så visar Großkreutz upp ett stort hjärta. Och det är för ett rivaliserande lags supporter.

Skärmavbild 2015-08-06 kl. 12.08.36

Publicerad 2015-08-06 kl 12:17

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons