Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Balkan-musik i högtalarna och så plingade mobilen till

Zecira Musovic

Ikväll var det dags för match hemma på Kingsmeadow mot Tottenham. En kvällsmatch innebär alltid en lång, förväntansfull väntan efter att få kicka igång matchen. Jag startar alltid de dagarna med en ordentlig frukost. Städa hemmet är en rutin sedan lång tid tillbaka, det ger mig en ro i huvudet och fungerar meditativt på något sätt. Att dra dammsugaren fram och tillbaka kräver inte någon större tankeverksamhet kan vi nog snabbt konstatera. Därefter en promenad, ett mellanmål och sedan en powernap på skarpa trettio minuter. Därefter sätts musiken igång här hemma och det avslutande matchmålet tillagas till sköna Balkan-dängor. Pling, så kom SMS:et. Matchen är inställd på grund av Covid-fall i motståndarlaget.

Att en match ställs in på grund av Covid är vi vid det här laget vana med. Något vi har fått acceptera senaste två åren är att schemat kan komma att ändras med kort varsel. Men den här schemaändringen slog nog nya höjder. Två timmar innan jag skulle sätta mig i bilen och bege mig mot matcharenan får vi alltså reda på att matchen är inställd. Antiklimax. Snabbt sänker jag musiken, stirrar förvirrat på mobilen och frågar mig hur ett lag kan ha tillräckligt många spelare för att spela matchen på morgonen, för att helt plötsligt inte ha tillräckligt många spelare några timmar senare på dagen. Något här känns knasigt.

Annons
Publicerad 2022-03-23 20:28

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto