Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Diskussionen handlar numera om vilket rekord som ska slås

Zecira Musovic

91´553. Det blev åskådarantalet till slut på Camp Nou under gårdagens Champions League-drabbning mellan Barcelona och Real Madrid. En historisk siffra för damfotbollen och slaget rekord för högst antal på plats.

Det är häftigt att vara med om den utveckling som sker i damfotbollen. Igår när jag satt och såg matchen och den inramning som skapades på Camp Nou fick jag gåshud flertalet gånger. För ett par år sedan kunde vi bara drömma om att få spela på de allra största arenorna. Det spelade ingen roll om det ekade tomt, att spela på en stor arena var häftigt i sig. Här står vi alltså ett par år senare och drömmer istället om att sälja ut de stora arenorna. De större matcherna på damsidan är plötsligt självklart att de ska spelas på bra, maffiga arenor. Nu är diskussionen istället vilket rekord som ska slås.

Annons

Jag känner mig stolt över att jag som spelare får vara med om den utveckling som idag sker, som möjliggör att kommande generation kan drömma ännu större. Jag känner mig stolt över att i princip hela mitt flöde i mina sociala kanaler färgades av hyllningar till gårdagens rekordsiffra. Alla pratade om den matchen och den inramningen. På något sätt känner jag att vi alla känner samma optimism, att det här är starten på något ännu större. Det här ska bli spännande att följa på nära håll.

Publicerad 2022-03-31 20:38

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto