Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Instagram versus reality

Zecira Musovic

Här har ni vår matchplan från matchen senast mot Tottenham på bortaplan. Bilden som är tagen är oftast den bild vi ser hemma från soffan, när vi skrollar vår mobil och går igenom mediaflödet eller när vi sätter igång TV:n och ska se matchen. Det vi ser är en mysig, mindre arena och naturgräs. Mer än så reflekterar vi nog inte.

Sedan har vi videon, eller låt oss säga den verkliga bilden. Den bilden som vi spelare får känna på, som är vår arbetsplats där våra topprestationer förväntas att göras. Slår du en passning, så hinner den studsa ett antal gånger innan den kommer fram till platsen vi siktar på, om den inte ändrar riktning helt plötsligt eftersom den guppar till i fel grop. Eller om du ska göra en förflyttning som målvakt i målområdet och fasar för ditt liv att du ska snubbla till i gruset och hinner slå ihjäl dig innan du lyckats göra din aktion.

Jag följer utvecklingen med spänning, den utveckling som berör våra förutsättningar till att kunna prestera. Hur länge kommer vi att acceptera den här standarden på spelplan i högsta ligan? När säger vi stopp eller när inser ansvariga att det inte går att förvänta sig att spelet ska utvecklas om vi fortsatt ska spela på åkrar? Tänk er hur mycket bättre det hade kunnat vara. Tänk er.

Annons
Publicerad 2022-04-29 16:54

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto