Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Att vakna upp som ligamästare

Zecira Musovic

Igår blev vi engelska mästarinnor, tredje året i rad för Chelsea FC som skapar historia genom att vara det första laget i WSL som lyckas med den bedriften. En hel veckas väntan på att veta ifall vi tar hem guldet eller inte kändes långt. Nu sitter jag här hemma i soffan på min lediga dag och har inte riktigt helt greppat tanken om att vi lyckades ro hem det.

Intensiv match, underläge två gånger, firande efter slutsignalen. Efter var det att snabbt byta om och bege sig till ytterligare firande med laget. Grattis-sms från underbara människor som man ville hinna svara. En fullsmockad dag som gick i ett, med massa känslor som blandade mellan högt och lågt. En ledig dag idag är fullt välbehövligt. När det går undan så snabbt, så inser man efter att hjärnan inte hinner ta in allt, man lever som i en slags bubbla där man går från det ena till det andra. Men det är sant. Medaljen ligger på bordet och liga-bucklan är vår i år. Jag lovar, jag kommer att dela med mig av mer.

Annons

Publicerad 2022-05-09 16:38

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto