Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Kvällen innan den stora finalen på Wembley

Zecira Musovic

Imorgon är det dags för vår final på Wembley i FA-cupen mot Manchester City. Just nu sitter jag i mitt hotellrum och ska snart göra mig i ordning för en sista sömn innan den stora finaldagen. Jag känner mig exalterad inför morgondagen. Matchen, inramningen, kampen. Wembley är coolt.

Imorse hade säsongens sista träning på vår anläggning i Cobham innan vi satte oss på bussen för att åka till hotellet som vi sover över på dagen innan match. Mindre än en timmas bussfärd till Wembley, men ändå innebär finaler lite annorlunda förberedelser. Att bo över på hotell är ett exempel. Ett annat exempel är prioriteringar som görs dagen innan. Att titta på herrarnas final på den stora, engelska nationalarenan live var inte möjligt tidsmässigt då fokus låg på vår träning och de förberedelser vi är tvungna att göra. Fullt förståeligt. Istället satt vi tillsammans och såg matchen på hotellet.

Annons

I övrigt är dagen före match rätt så aktivitetstom när vi bor över på hotell. Det är främst skandinaver som är intresserade av att gå en kvällspromenad och det är främst vi skandinaver som insisterar på att vi vill ha in “kvällsfika” på schemat. Vi är kända för att äta mest och bäst, i alla fall när det kommer till antalet färger på tallriken. I övrigt är resterande delar av laget rätt coola och väljer att inte fylla schemat med grejer.

Jag känner mig som ett barn som längtar till att få gå att sova så att morgondagen kan komma snabbt. Senaste siffran på antalet sålda biljetter som jag såg låg på 52 tusen. Tänk att få lyfta bucklan framför dem. Det hade varit häftigt.

Publicerad 2022-05-14 22:54

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto