Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ferrari och Porsche i all ära

Zecira Musovic

Att starta igång Porschen eller Ferrarin på morgonen påväg in till träningen är nog vardagsmat för många spelare som spelar på den allra högsta nivån inom fotbollen, framförallt på herrsidan. Själv har jag de senaste dagarna fällt upp min ihopvikbara cykel, satt på mig ryggsäcken med en banan till hemvägen och cyklat till tåget. Sprungit upp- och nedför trappor för att hinna min avgång då det blåste motvind när jag cyklade, kollat reseappen flera gånger för att veta när jag ska byta tåg och till slut hamnat utanför Chelseas träningsanläggning nöjd.

Verkligheten för många damspelare ser ut såhär. Säkert för en del herrspelare också, men kanske i en färre mängd. Jag är nyfiken på att följa hur länge till det dröjer innan Porsche och Ferrari smyger sig in i våra liv också. Nyfiken på att se hur länge till vi kan leva våra, ofta, minimalistiska liv. Än så länge är jag nöjd, jag gillar inte tanken av att livsstilen ska dra iväg till det extrema. Men det kanske jag inte behöver oroa mig för 😃

Annons
Publicerad 2022-08-27 09:44

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto