Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

BRASILIEN

Chapecoense - en klubb i sorg: "Varit vänner hela livet"

Foto: SCANPIX.

Chapecoense är en klubb i sorg.
Bilder inifrån klubbens omklädningsrum visar hur de spelare som inte var med på planet sörjer sina tidigare lagkamrater.

Flygkraschen utanför Medellin i Colombia resulterade i stora delar av den brasilianska klubben Chapecoense omkom. I skrivande stund har 19 spelare i laget avlidit.

Klubbens vice-president Ivan Tozzo gästade under morgonen, lokal tid, tv-kanalen SporTV och försökte sätta ord på känslorna.

- De var människor som varit vänner hela livet ombord på det här flygplanet och jag tror att det kommer att vara väldigt tufft för de som överlevde olyckan, sa Tozzo, enligt The Guardian.

Bilder inifrån och kring klubbens arena sprids nu på sociala medier. Där ser man bland annat hur några spelare i truppen, som inte fanns med på flygresan, sitter i ett tomt omklädningsrum och sörjer sina bortgångna lagkamrater.

- Det var en så bra atmosfär, en glädje. I går morse när jag sa hej då till dem, svarade de med att de skulle uppfylla våra drömmar. Vi delade den här drömmen och de här känslorna. Tidigt i morse fick den drömmen ett slut.

 

Publicerad 2016-11-29 kl 13:24

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER