Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
BULGARIEN

TV: Anklagar domarna för fusk - mästarna hotar lämna ligan

Då stora rivalerna Levski Sofia kan tilldömas en 3-0-seger för en avbruten match rasar de bulgariska mästarna Ludogorets ägare.

- Vi kommer förmodligen att lämna ligan om sådana fördelar fortsätter att ges Levski, säger Kiril Domuschiev enligt Reuters.

Det var under lördagen som ett möte i den bulgariska ligan fick ett abrupt och märkligt slut. Levski Sofia var i ett 1-0-underläge mot Litex Lovech när domaren blåste straff och visade ett rött kort till Litex i slutet på den första halvleken. Det var det andra röda kortet för gästerna och väckte stor ilska. Sportdirektören Stoycho Stoilov beordrade sina spelare att lämna planen i protest mot vad de tyckte var horribla beslut från domaren.

Nu väntas Levski Sofia tilldömas en 3-0-seger i matchen när ärendet ska bestämmas av det bulgariska förbundet. Det får ligaledarna Ludogorets, mästare fyra år i rad, att rasa. Levski är Ludogorets stora rival i toppen och ägaren Kiril Domuschiev menar nu att Levski Sofia får systematiska fördelar i sina matcher.

- Jag kan säga att det var kriminellt dömande. Vi har alltid haft problem med den här domaren. Är det på det här sättet Levski vill vinna titeln?, gormar ägaren enligt Reuters till lokala medier.

Nu hotar Domuschiev med att ta till drastiska åtgärder om förbundet tar det beslut som det väntas - att tilldöma Levski segern.

- Vi kommer förmodligen att lämna ligan om sådana fördelar fortsätter att ges Levski, säger ägaren.

Om Levski tilldöms segern så kommer de att gå upp på samma poäng som Ludogorets i toppen av den bulgariska ligan.

Ludogorets spelade i Champions League förra säsongen där de bulgariska mästarna var i samma grupp som Real Madrid, Liverpool och Basel.

Publicerad 2015-12-14 kl 19:08
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons