Real vände efter tuff start i Bulgarien

Baklängesmål och en missad straff. Real Madrid fick en tuff öppning borta mot Ludogorets.

Superstjärnorna tog sig dock samman och vann till slut med 2-1.

Cristiano Ronaldo

Ludogorets gjorde sin första hemmamatch någonsin i Champions League och de kunde knappast ha fått en bättre start.

I sjätte minuten slog bulgarerna en hörna och Dani Abalo skarvade vidare till Marcelinho som kunde nicka i mål vid bortre stolpen.

Blott fem minuter senare fick Real Madrid straff efter att Chicharito gjorts omkull. Cristiano Ronaldo tog hand om straffen men lyckades inte slå den i mål.

Efter ytterligare en kvarts spel pekade domaren återigen på straffpunkten efter att Moti hakat Ronaldo som återigen tog hand om straffen - och den här gången förvaltade portugisen sin straffspark på bästa sätt.

Och med mindre än en kvart kvar att spela av ordinaire matchtid vände Real på matchen när Benzema förvaltar ett litet misstag från Aleksandrov efter ett Marceloinlägg och gör 2-1 för gästerna.

Real Madrid är i och med sin vinst enda lag i gruppen på maximala sex poäng efter Liverpools förlust i Basel.

Publicerad 2014-10-01 kl 22:59