Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama Uefa Champions League på TV4 Play

1000 Liverpool-fans flygresor till CL-finalen inställda

Premier League

Flera Liverpool-fans har stött på problem inför sina resor till Champions League-finalen i Kiev.
1000 supportrar har fått beskedet att deras flyg till finalen blivit inställda.

Foto: Bildbyrån

20 000 Liverpool-fans väntas göra resan till Kiev för lördagens Champions League-final mellan Liverpool och Real Madrid. Flygproblem har dock gjort att en stor supportrar kan få svårt att ta sig till Kiev.

Bland annat The Guardian rapporterar om att tre flyg från Liverpool till Kiev fått ställas in på grund av problem med landningsplatser. Det gör att 1000 Liverpool-supportrar fått beskedet om att deras flyg blivit inställda.

"Tillsammans med tjänstemän från Liverpool John Lennon Airport, Liverpools stadsråd, Uefa och myndigheterna i Kiev strävar Liverpool FC efter att lösa situationen sedan den först uppstod och kommer att fortsätta att göra det tills alla vägar har blivit uttömda", skriver Liverpool på sin hemsida om situationen.

Annons

Samtidigt uppger Uefa-presidenten Aleksander Ceferin att över 1000 biljetter till Real Madrids sektioner på finalarenan har returnerats. De kommer dock inte gå till Liverpool-fans som suktar efter plats på arenan.

- Det skulle vara en för stor risk, säger Ceferin enligt Reuters.

Publicerad 2018-05-25 kl 10:21

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto