Andersson på planen när Midtjylland vände mot Celtic - vidare i CL-kvalet

Champions League-kval

Midtjylland hamnade i underläge mot Celtic.
Men efter en vändning kunde danskarna, med Joel Andersson i startelvan, ta sig vidare i Champions League-kvalet.

Den första matchen på Celtic Park slutade 1-1. Kvällens returmöte i Danmark mellan Midtjylland och Celtic skulle även det bli tätt.

Celtic tog ledningen i upptakten av den andra halvleken genom Callum McGregor, men efter en kvittering av Awer Mabil i den 61:a minuten kunde Midtjylland ta matchen till förlängning.

I förlängningen avgjorde 20-årige Raphael Onyedika Nwadike i minut 94 med ett mål som tog det danska laget vidare till den tredje kvalrundan till Champions League.

I Midtjylland saknades Jens Cajuste, men Joel Andersson startade och spelade till minut 105 i förlängningen. I Celtic fanns nyförvärvet Carl Starfelt inte med.