Anderssons och Cajustes Midtjylland klart för CL-gruppspel - efter målrik avslutning

Champions League-kval

Joel Anderssons och Jens-Lys Cajustes FC Midtjylland är klart för Champions League-gruppspel.
Resultatet? 4-1 mot Slavia Prag.

Svenskduon Joel Andersson och Jens-Lys Cajuste, som spelar för FC Midtylland, fick 0-0 i det första mötet med Slavia Prag i förra veckan. Det var därmed öppet för en rysare i returmötet i Danmark under onsdagskvällen.

Tjeckerna fick en smakstart på matchen och tog ledningen redan efter tre minuters spel – en ledning som stod sig fram till den 65:e minuten. Då kvitterade danskarna.

Länge såg mötet därefter ut att gå till förlängning men med sex minuter kvar gjorde Midtjylland 2-1 – därefter öppnade det upp sig ordentligt bakåt hos tjeckerna vilket resulterade i att danskarna gjorde ytterligare två mål.

4-1 till Midtjylland alltså, därmed väntar Champions League-gruppspel för Andersson och Cajuste.