Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Arsenal går med på kravet - Nasri slipper Champions League

Samir Nasri vädjar till Arsenal om att slippa Champions League.
Spelar han i kväll lär flytten till Manchester City haverera. Och Arsene Wenger uppges hörsamma fransmannen.

Stjärnmittfältarens situation växer sig allt mer infekterad i takt med att den förestående transfern drar ut på tiden. Ända sedan juni har Roberto Mancini trott att köpet ska bli klart ”de kommande två, tre dagarna”, men hans frustration med Citys ledning späs på ju mer tid som går utan att affären sluts.

Samtidigt får Nasri allt svårare att komma överens med Arsenals fans. I Premier League-premiären mot Newcastle buades han ut öppet och delar av klacken sjöng ramsor om hans ”girighet” och ”illojalitet”. Mot Liverpool i helgen var klimatet mildare, men stormen kring 24-åringen lär ta ny fart efter tisdagens händelseutveckling.

Enligt the Guardian har Nasri krävt att få stanna i London medan resten av truppen reser till Italien för returmöte med Joel Ekstrand och Udinese i Champions League. En önskan han ska ha fått gehör för från manager Wenger, enligt tidningen.

Orsaken är såklart att om han deltar i den här rundan av Champions League är det kokta fläsket sedan stekt. Då kan Nasri inte representera en annan klubb i samma turnering. På måndagen förklarade Roberto Mancini att det vore ett ”stort, stort problem” om Nasri blev uttagen till Arsenals match.

Publicerad 2011-08-23 kl 10:54
Annons
Annons
Annons