Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

CHAMPIONS LEAGUE
43v

Asensio missar CL-match - efter att ha rakat benen

Foto: Bildbyrån

Marco Asensio missar Real Madrids Champions League-match mot Apoel under onsdagen.
Han har nämligen dragit på sig en infektion efter att ha rakat benen, uppger spanska ABC.

Hittills den här säsongen har han gjort fyra mål på sex tävlingsmatcher, men mot Apoel under onsdagen får Real Madrid klara sig utan sin stjärnytter Marco Asensio. Enligt spanska ABC har 21-åringen drabbats av en infektion, efter att ha rakat benen. Infektionen har skapat ett sår på benet.

Glädjande för Real är att Cristiano Ronaldo är redo för comeback efter sin avstängning, och att tidigare skadade mittbacken Raphael Varane anses vara frisk igen.


 

Exklusiv tävling: Vinn en Superfotbolls-weekend i London för dig och en vän

FAKTA

Andra bisarra fotbollsskador genom tiderna

Den dåvarande Aston Villa-spelaren Darius Vassell hade en blödning under sin bultande stortånagel 2002. För att lätta på trycket tog han borrmaskinen till hjälp. Det resulterade i en infektion och Vassell missade flera matcher.

Finländaren Jari Litmanen åkte på en av sina olyckligare skador i Malmö FF 2006. Den dåvarande klubbchefen Hasse Borg öppnade en coca cola-flaska med sin snusdosa varpå kapsylen flög upp och skadade Litmanens ögonvita. 

Den förre spanske landslagsmålvakten Santiago Cañizares missade VM 2002. Orsaken? Han krossade en flaska after shave mot ett handfat och en glasbit från flaskan skadade en muskel i hans fot.

Den före detta engelska landslagsmålvakten David James råkade ut för en teveskada, då han drog av en muskel i ryggen efter att ha sträckt sig efter fjärrkontrollen. Men vi minns hellre den gången när han drog axeln ur led då han skulle dra in en stor karp under en fiskerunda. 

Den gamle Aston Villa-backen Alan Wright skadade sitt ena korsband när han försökte nå gaspedalen på sin Ferrari.

Australiensaren Frank Talia, som för det mesta spelade i lägre engelska divisioner, lyckades med att ramla av sin egen gräsklippare – och skära av sig sin tå.

Den tidigare norske landslagsmannen, Svein Gröndalen, som främst var aktiv under 70-talet, var ute på en joggingtur, då en älg korsade hans väg. Allt slutade i en kollision som skadade norrmannen.

En ilsken Sir Alex Ferguson ville 2003 markera och sätta ner sin stjärna David Beckham våldsamt på jorden. I ett utbrott sparkade han en sko i pannan på Beckham i omklädningsrummet. Lyckligtvis så blev det ingen större skada, mer än att han fick sy två stygn. 

Publicerad 2017-09-13 kl 11:52

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER