Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Atlético hade koll på MFF

"Vi visste vad som skulle hända".

Atlético Madrid hade stenkoll på hur MFF skulle spela  - det utnyttjade man enligt Guilherme Siquiera för att köra över skåningarna.

- Malmö misslyckades eftersom vi visste vad som skulle hända, säger Atléticos Guilherme Siquiera till fotbollskanalen.se efter matchen.

Atlético Madrid besegrade Malmö FF med hela 5-0 under onsdagens Champions League-möte på Vicente Calderón. Nyckeln till vinsten var enligt Siquiera att de inte lät MFF spela sitt spel.

 - De kom hit för att stänga till där bak och för att utnyttja kontringar och fasta situationer, men det lyckades de inte med. Utan vi hanterade matchen bra och såg till så att de inte kunde spela sitt spel. Vi visste redan vad som skulle hända. Sen efter att vi hade gjort det första målet kunde vi såra dem ännu mer, säger Siquiera till fotbollskanalen.se.

Efter storvinsten mot MFF, och då Juventus förlorade mot Olympiakos, har Atlético tagit en säkrare plats i toppen av gruppen. Men trots det känner spanjorerna ingen säkerhet.

- Allt kan förändras beroende på vad som händer i de kommande matcherna. Idag vann Olympiakos över Juventus, något ingen förväntat sig. Det är en väldigt svår grupp och det kommer vara en tuff kamp mellan lagen i toppen. Atlético måste gå in i varje match för att vinna den eftersom det är en stor skillnad på att vinna gruppen och att komma tvåa eller att inte gå vidare alls, säger Siquiera.

Atlético har inte övertygat speciellt i sina inledande Champions League-matcher men storvinsten mot Malmö ger laget en viktig trygghet menar Siqueira.

- Ett resultat som det vi fick med oss idag ger en trygghet och ett självförtroende i laget inför de kommande matcherna i Champions League, något som är väldigt viktigt att ha i en så stor turnering. Idag fick vi se ett väldigt komplett och kraftfullt Atlético och jag önskar att alla våra matcher var så här. Eftersom då hade det varit vackra matcher som gjort fansen glada. När ett lag vinner som vi gjorde idag så går alla hem väldigt nöjda, säger Siqueira.

Publicerad 2014-10-23 kl 07:56
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons