Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Atléticostjärnan tackar MFF för hjälpen: "Vinsten mot Olympiakos var det bästa för oss"

Foto: AP

Diego Godin

BARCELONA. Grupp A kunder inte varit jämnare och Atlético Madrid tar Malmö på största allvar efter skåningarnas seger mot Olympiakos.

- Matchen mot Malmö blir som en final, säger Diego Godín till Atlético Madrids hemsida.

Atlético Madrid besegrade under onsdagskvällen Juventus med 1-0. Ett resultat som tillsammans med Malmös 2-0 vinst över Olympiakos gör att samtliga lag i grupp A nu ligger på tre poäng var.

För Atlético väntar nu två raka möten med Malmö i Champions League, två matcher Atletíspelarna menar kommer bli avgörande.

- Vi är nöjda med resultatet mot Juventus för vi visste att det var viktigt att vinna. Nu tänker vi på nästa hemmamatch som kommer bli avgörande. Vi fortsätter att se på varje match som en final och det är ingen skillnad med den uppkommande matchen mot Malmö FF, säger Diego Godín till Atlético Madrids officiella hemsida.

Om Olympiakos besegrat Malmö hade grekerna tagit en relativt stabil ledning i gruppen. Därför är man i Atlético tacksamma över att Malmö tog alla tre poäng.

- Malmös vinst mot Olympiakos var det bästa resultatet för oss, nu är allt jämnare och gruppspelet är långt från avgjort, säger Diego Godín.

Spanjorerna har heller inga planer på att underskatta Malmö trots att svenskarna på pappret är svagare.

- Malmö är ett lyckosamt lag och vi bör inte underskatta dem. Alla fyra lagen i gruppen är mästare i sina liga, så vi måste respektera alla. Nu kommer Malmö hit till Calderón och vi måste vinna, säger Cristian Ansaldi till Atlético Madrids hemsida.

Även Diego Simeone var nöjd efter matchen mot Juventus då alla resultat gått precis som han ville.

- Resultatet blev exakt som vi ville. Med Malmö och vår vinst börjar gruppen om på nytt, säger Simeone enligt El Mundo Deportivo efter matchen.

Publicerad 2014-10-02 kl 13:36
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons