Barca krossade Celtic totalt - supertrion hade show

Leo Messi, Luis Suarez och Neymar hade show när Barcelona krossade Celtic totalt.
Messi stod för tre mål och en assist, Luis Suarez för två mål och en assist och Neymar för ett mål och fyra assist i 7-0-segern.

Barcelona-tränaren Luis Enrique valde att starta med Luis Suarez och Leo Messi på bänken i helgens möte med Alaves på hemmaplan. Det straffade sig och trots att duon kom in i den andra halvleken föll Barca med 2-1.

I Champions League-premiären mot Celtic startade dock både Messi och Suarez bredvid den tredje länken i Barcas supertrio, Neymar. Det var första gången för säsongen som "MSN" startade tillsammans. Och då visade trion vilket kvalité de besitter.

Redan efter tre minuter tog hemmalaget ledningen genom Leo Messi. Argentinaren fick en passning av Neymar och rann igenom till vänster och dundrade in bollen fram till 1-0. Messis mål var hans snabbaste av de 84 målen anfallaren gjort i Champions League.

Celtic fick ett superläge att utjämna när Marc-André Ter Stegen rev ner Moussa Dembele i straffområdet. Barcelona-målvakten revanscherade sig dock och räddade straffen som Dembele själv tog hand om.

Kort därefter kom istället 2-0 för Barcelona. Återigen var det Leo Messi som gjorde målet, och återigen var det Neymar som stod för passningen.

I den andra halvleken fortsatte showen. Neymar skruvade in en frispark till 3-0 fem minuter in i halvleken. Ett skott som inte var helt otagbart för Celtics målvakt De Vries.

I den 59:e minuten kom 4-0 när Andres Iniesta mötte ett inlägg på volley och dunkade in bollen. Bara minuten senare kom också 5-0 när Leo Messi fullbordade sitt hattrick. Luis Suarez passade in bollen i straffområdet och Messi slängde sig fram framför Neymar och rakade in bollen.

En kvart från slutet fick även den tredje länken i MSN-kedjan göra mål. Luis Suarez tog emot bollen på bröstet och dunkade vackert in 6-0. Uruguayanen gjorde även 7-0 två minuter från slutet när Leo Messis passning gav Suarez öppet mål.