Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

CHAMPIONS LEAGUE

Bärkroth optimistisk: "Det här är långt ifrån över"

Foto: Scanpix

IFK Norrköping har inte gett upp drömmen om Champions League - trots 1-3 mot Rosenborg.
- För vår del är det här långt ifrån över, säger Nicklas Bärkroth till Fotbollskanalen.

17 jobbiga minuter med tre insläppta mål gör att IFK Norrköping har en tuff uppgift framför sig i returen mot Rosenborg.

Sebastian Andersson skickade in 1-3 i den 70:e minuten vilket tänder ett litet hopp för östgötarna inför returen.

- Det är klart att det är tungt. Känns lite tråkigt just efter slutsignalen. Vi hade hoppats på ett bättre resultat. Nu blev det 1-3 och det är bara att gilla läget, säger Nicklas Bärkroth till Fotbollskanalen.

Mittfältaren var på planen när Rosenborg gjorde samtliga mål innan han i den 68:e minuten blev utbytt. Det första målet kom tre minuter in i den andra halvleken och satte tonen för resten av matchen.

- Vad som hände? Det som händer i fotboll. Det händer saker hela tiden. Första målet kanske är lite billigt tycker jag. Sen var det två bra individuella prestationer. Då kan bollen sitta i nätet, om man inte är på tå. Där var Rosenborg bättre än oss. 

- När de fick det där målet direkt i andra blev det psykologiskt positivt för dem och negativt för oss. Sen ångade de på bra och gjorde tre mål till slut. Det var ett för mycket.

Bärkroth har dock inte gett upp hoppet om att ta sitt Norrköping till den tredje omgången av Champions League-kvalet.

- Vi får försöka se det positiva i hur viktigt det där målet vi gjorde var. Chansen lever vidare. Vi vet hur starka vi är hemma. Sen är det klart att det kanske är ett mål för mycket för att vi ska vara nöjda. För vår del är det här långt ifrån över.

Publicerad 2016-07-13 kl 21:52
CHAMPIONS LEAGUE

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER