Bengtsson gjorde CL-debut när Twente tog livsviktig poäng

TWENTE-WERDER BREMEN 1-1
75' Janssen, 80' Arnautovic

Rasmus Bengtsson gjorde Champions League debut när han hoppade in i den 24:e minuten för att ersätta skadade Wigerhof i Twentes backlinje.
Matchen hade mycket på spel. Inter mötte Tottenham samtidigt i toppen av samma grupp och Werder och Twente hade båda möjligheten att komma ikapp Tottenham vid seger - i och med att Londonlaget föll.

Twente var nära då Theo Janssen satte 1-0 på en målvaktsretur med en kvart kvar. Men Marko Arnautovic kvitterade fem minuter senare i samspel med Claudio Pizarro.

Den delade poängen innebär att båda lagen ligger på två poäng - Tottenham har andraplatsen med fyra pinnar.

Publicerad 2010-10-20 kl 23:23