Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE
26v

Beskedet efter dundertavlorna: "Karius spelade med hjärnskakning"

Foto: Bildbyrån

Loris Karius svarade för två jättetavlor i Champions League-finalen mot Real Madrid. 
Under måndagen säger läkare som har undersökt Karius att han spelade med en hjärnskakning.  

Liverpools Loris Karius svarade för två jättetavlor I Champions League-finalen mot Real Madrid. Engelsmännen förlorade tillslut med 3-1, men under måndagen säger läkare som har undersökt Karius att han ådrog sig en hjärnskakning i en duell mot Sergio Ramos och att det kan ha påverkat hans insats.

Enligt ESPN skriver sjukhuset följande i ett uttalande:

"Efter noggrann granskning av filmen från matchen och en detaljerad historia - inklusive hans rapporterade fysiska undersökningar och mätvärden, har vi dragit slutsatsen att Karius upplevde en hjärnskakning under matchen. Vid tidpunkten för vår utvärdering fanns Karius huvudsakliga symtom och tecken på att han inte såg helt korrekt och att hjärnskakningen sannolikt inträffade omedelbart efter händelsen.”

Karius kollision med Ramos inträffade i den 48:e minuten och Real Madrids första mål, när karius slängde bollen rakt på Karim Benzema, gjordes bara två minuter efter kollisionen med Ramos. Dessutom släppte Karius in två mål av Gareth Bale där walesarens andra mål var en rejäl tavla av den tyska målvakten.

Publicerad 2018-06-04 kl 21:32
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons