Betygen efter nya bragdmatchen - Rosenberg bäst i MFF

Malmö FF svarade för en ny bragd - och nästan alla spelare svarade för starka insatser mot Celtic. Här är betygen från matchen som tog svenskarna till Champions League.

Markus Rosenberg
Bäst och viktigast. Har en förmåga att kliva fram och leverera i stora matcher. Satte viktiga 1-0 och låg bakom hörnan som ledde till 2-0. Tog dessutom ett stort ansvar i defensiven. Hade två fina chanser att sätta bollen i mål, men missade. Stark fyra.

Oscar Lewicki
Ännu en spelare som lyfter sig i internationella matcher. Gjorde ett väldigt bra jobb på det centrala mittfältet. Var överallt. Förstörde för Celtic. Spelade klokt.

Enoch Kofi Adu
Var otroligt viktig för Malmö FF. Vann bollar, styrde och fördelade. Lugn och klok. Samarbetade bra med Lewicki.

Nikola Djurdjic
Framför allt en stark defensiv insats av Djurdjic vilket verkligen behövdes. Gav aldrig upp en boll utan sprang på allt. Vann dueller och samspelade bra med Rosenberg.

Jo Inge Berget (UT 90)
Vilken revansch för Berget som slog ut sin gamla klubb. Sprang, sprang och sprang. Hjälpte Yotun i defensiven och skapade några chanser framåt.

Kari Arnason
En okej första halvlek men när Rasmus Bengtsson klev av i halvtid så tog Arnason ett stort ansvar och hjälpte inhopparen Carvalho. Spelade tufft och resolut. Hade dock lite flyt när han fick bollen på handen.

Johan Wiland
Gjorde något tveksamt ingripande i första halvlek när han fastnade på mållinjen men spelade upp sig i den andra halvleken. Tog för sig och vågade gå ut och ta bort bollar. Svag fyra.

Felipe Carvalho (IN 46)
Kom in direkt i den andra halvleken. Stor och stark men inte helt klockren i positionsspelet. Tryckte in det viktiga 2-0-målet.

Anton Tinnerholm
En kämparinsats av Tinnerholm som höll tätt på sin kant. Visade som vanligt en väldigt bra inställning och vilja. Kunde ha gjort det bättre med bollen.

Rasmus Bengtsson (UT 45)
Väldigt stabil insats i den första halvleken och agerade som en ledare i försvaret. Lugn och klok. Bra med bollen. Fick utgå i halvtid.

Yoshimar Yotun
Bra när han hade bollen men blandade och gav ibland. Var ofta lite för het på att ta bollen i stället för att följa med motståndaren.

Vladimir Rodic (UT 82)
Sprang och slet och gjorde en bra arbetsinsats. Fick dock inte så mycket uträttat framåt. Tröttnade rejält i den andra halvleken.