Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Betyget på Lindelöf: "Kanske hans mest säkra framträdande"

Foto: Bildbyrån.

Victor Nilsson Lindelöf återvände till Estadio da Luz – och höll nollan med sitt United.
Nu får svensken klart godkända betyg i internationell press.
”Kanske hans mest säkra framträdande i United så här långt”, skriver Manchester Evening News.

Victor Nilsson Lindelöf har bara fått nöja sig med ett kort inhopp i Premier League sedan ankomsten från Benfica inför säsongen. Desto mer har svensken fått spela i Champions League och med ett par spelare skadade fick svensken under onsdagen spela från start då United ställdes mot just Benfica på bortaplan.

United tog en uddamålsseger – och Nilsson Lindelöf och de övriga höll tätt bakåt för gästernas del. I internationell press får svensken klart godkända betyg för sin insats.

Manchester Evening News, som ger betyget sex av tio, skriver bland annat att ”Rashford och Lindelöf visade klass” och att Nilsson Lindelös insats var hans ”kanske mest säkra framträdande i United så här långt.” Man skriver också att han ”visade framåtanda med sina genomborrande passningar som emellanåt skapade bekymmer för Benfica”. Även tabloiden Daily Mail ger ”Vigge” en sexa i betyg.

Även i italienska La Gazzetta dello Sport och franska L’Équipe får svensken godkänt. I den italienska upplagan får svensken en sexa av tio och i L’Équipe en femma (där låg Manchester Uniteds snitt på 5,1).

Publicerad 2017-10-19 kl 07:44
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons