Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Brassen Sammir knäckte MFF: ”Han var fantastiskt bra”

Dinamo var ett nummer för stort för Malmö. Bäst på planen var brassen Sammir - som Pontus Jansson & Co inte lyckades få stopp på.
- Han hittade rätt ytor hela tiden, säger MFF-backen.

Individuella misstag och en överlag svag andra halvlek sänkte Malmö på Maksimirstadion i Zagreb. Dinamo var lite för bra för svenskarna och matchens klart bästa spelare var hemmalagets fixstjärna Sammir, som stod för två mål och var ett ständigt hot mot MFF-försvaret från sin mittfältsposition.

Med ett 1-1-resultat i ryggen kändes det som att Malmö hade alla chanser att få med sig ett hyfsat resultat, men efter paus rasade det.
- De får två snabba skitmål, det sätter kniven i ryggen på oss. Vi tröttnar lite, får inte igång vårt vanliga spel och tvingas jaga boll, säger Pontus Jansson till FotbollDirekt.se.

Hur pass bra var Dinamo, om du jämför med Rangers som ni mötte senast?

- Dinamo passar oss mindre bra. Det är ett spelande lag, som anfaller med mycket folk. De är mycket bättre än Rangers, svarar mittbacken.

Sammir låg bakom i stort sett allt, hur var det att spela mot honom?
- Han var fantastiskt bra. Han hittade rätt ytor hela tiden, han låg och fiskade lite. Han kom igång mest i andra halvlek när vi tröttnade. Vi visste innan att det var en bra spelare. Han var tillräckligt bra för att vi inte skulle kunna stoppa honom i dag.

Är det rentav en av de bästa spelarna du mött?
- Det är svårt att säga. Nu fick jag inte så många dueller mot honom, men han var fantastiskt bra, han låg bakom nästan allt. Han var riktigt, riktigt bra.

Publicerad 2011-08-18 kl 00:18
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons