Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Cambiasso kan ha räddat Benitez jobb

Han sades ha 90 minuter kvar på jobbet om det inte blev vinst - men 1-0 mot Twente kan ha köpt Rafa Benitez lite tid som Intermanager.

Inter hackar i ligan och har inte övertygat i Champions League. I jämförelse med förra årets succésäsong är årets säsong en besvikelse och sparkenryktena har inte låteit vänta på sig när det gäller Rafa Benitez som fick det otacksamma jobbet att efterträda Jose Mourinho.

På ondsgaskvällen stod Twente för motståndet och i 55 mnuter såg Benitez plågad ut, sedan klev Esteban Cambiasso in i handlingen. Argentinarens mål som var matchens enda kom efter att Sneijder slagit en frispark i muren och Cambiasso höll sig framme.

Inter är i och med vinsten klart för åttondelsfinal, men i kampen om förstaplatsen i grupp A ligger maninför sista omgången lika med Tottenham på 10 poäng.

55 min. Estean Cambiasso ger Inter ledningen i vad som sagts vara Rafa Benitez sista match som Intertränare om det skulle bli förlust. Men Cambiassos mål ger hårt pressade Benitez lite andrum. Målet kommer efter att Cambiasso fått tag i bollen efter att Sneijder slagit en frispark i muren.

Publicerad 2010-11-24 kl 23:17
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons