POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Carragher: "Inte rött kort"

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Jamie Carragher håller inte med domaren.

Efter matchen gick debatten kring Zlatans utvisning het i Sky Sports studio. Den förre Liverpool-spelaren, Jamie Carragher, tyckte bland annat att Chelsea-spelarnas reaktion vid fällningen var skamligt.

Zlatan Ibrahimovics röda kort var ett av de hetaste ämnena efter matchen. Så även i Sky Sports studio där bland annat Jamie Carragher, Graeme Souness och Gary Neville diskuterade händelsen.

Den förre Liverpool-spelaren Jamie Carragher tyckte att utvisningen var felaktig.

-Det är väldigt olyckligt. Det är inte ett rött kort. Jag tycker faktiskt att Zlatan försöker hålla in foten. När du tittar på det så är Oscars fot lika högt upp, om inte högre. Om domaren hade sett det från ett annat håll hade han kunnat Oscar rött kort istället, säger den förre Liverpool-försvararen enligt Daily Mail.

Carragher menade även att Chelsea-spelarnas reaktion vid incidenten var skamlig och typisk för Mourinhos lag.

-Chelsea-spelarnas reaktioner var skamligt. Det är ett tråkigt inslag i fotbollen som blir allt vanligare. Det här är typiskt för Mourinhos lag, de reagerar på det här sättet, det är ingen slump, säger Carragher.

Även en annan före detta Liverpool-spelare, Graeme Souness, var mycket kritisk till spelarnas förstärkningar i dagens fotboll.

- Förr när du blev fälld så ville du inte visa för motståndaren att du är skadad, idag är det precis tvärtom. Om du får en beröring så lägger du dig för att sätta motståndarna i problem. Det är patetiskt, säger Souness.

Den förre United-backen, Gary Neville, höll dock inte riktigt med sina kollegor.

-Här har vi ett lag som slugt. Folk här hemma kanske inte gillar det, men om PSG hade gjort likadant hade vi kallat dem för sluga. Chelsea kan spelet, det är något som man de senaste tjugo, trettio år behöver kunna för att lyckas i de europeiska turneringarna.

-Alltför för ofta har vi sett engelska lag vara för naiva och åka ut av den anledningen, säger Neville.

Publicerad 2015-03-12 kl 09:50
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå