Lorenzo Insignes mål tystade Real Madrid.
Men de regerande mästarna vaknade.
Casemiros vackra volley gör att man har fördel inför returen.
- Det är något jag försöker med ofta, säger han enligt Football Espana.

Napoli fick bästa tänkbara start på Bernabeu i Madrid under onsdagskvällen. Knappa kvarten spelad fick sig hemmapubliken nämligen en rejäl kalldusch. Marek Hamsik hittade fram till Lorenzo Insigne som i sin tur läste spelet briljant och såg att målvakten Keylor Navas var felplacerad.

Insigne stod för ett mycket behärskat avslut och bollen letade sig in vid Navas bortre stolpe.

Bara minuter senare kom dock svaret omgående från hemmalaget. Karim Benzema nådde högst på ett inlägg från Dani Carvajal och nickade in kvitteringen. Det var fjärde CL-matchen i rad som fransmannen hittade nätet.

I inledningen av den andra halvleken fullbordade Real Madrid vändningen. Toni Kross avslutade ett mönsteranfall genom att behärskat placera in 2-1 bredvid Reina.

Strax därpå stod Casemiro för en vacker prestation då han på volley mötte bollen och tryckte dit 3-1 för hemmalaget, vilket också blev slutresultatet.

- Vi visste att det skulle bli tufft för våra motståndare spelare bra fotboll, säger Casemiro enligt Football Espana.

- Mitt mål? Det är något jag försöker med ofta, särskilt eftersom jag måste dra fördel av mina offensiva löpningar framåt i planen.

Real Madrid: Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Casemiro, Kroos, Modric - James, Benzema, Ronaldo

Napoli: Reina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam - Diawara, Zielinski, Hamsik - Callejon, Mertens, Insigne