Chelsea krossade Maccabi - vacker volley från Diego Costa

Willian, Oscar och Fabregas målade. Men Diego Costas delikatess i Chelseas 4-0-seger var vackrast. En volleypärla på passning från Cesc Fabregas.

Chelsea fick ett gyllene läge att ta ledningen redan efter fyra minuter av matchen mot Maccabi Tel-Aviv när Willian föll och fick straff. Eden Hazard stegade fram men sköt straffen högt över.

Tio minuter senare fick Chelsea en frispark en bit in på Tel-Avivs planhalva. Willian klippte till, vad som såg ut att vara tänkt som ett inlägg, men frisparken letade sig hela vägen in i mål.

Precis före halvtidsvilan fick Chelsea ännu en straff, när Diego Costa gick omkull i närkamp med två motståndare. Den här gången fick inte Hazard förtroendet, utan Oscar klev fram och förvaltade läget.

3-0 kom också, och då handlade det om en godbit. Cesc Fabregas hittade Diego Costa med ett inlägg och den spanske landslagsanfallaren avslutade på volley, nästan med ryggen mot mål. Rakt upp i krysset.

Fabregas skulle inte bara få stå för en assist, i den 78:e minuten fick han nämligen sätta 4-0 efter att ha tagit till vara på en målvaktsretur.