Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Chelsea-Liverpool - reprisen ingen ville ha: "Inget vi inte vet om dem"

Manchester United fick en drömlottning i Champions league-kvarten.
Chelsea och Liverpool fick en repris inget av lagen ville ha.

Chelsea och Liverpool har redan drabbat samma tre gånger de fyra senaste åren i fotbollens Champions league:
I fjol tog sig Chelsea till final efter två täta semifinalmöten med Liverpool och 4-3 totalt. 2007 slog Liverpool ut Chelsea efter straffar i kvartsfinal sedan båda matcherna slutat 1-1 efter full tid.

2005 vann Liverpool hela turneringen och skickade då ut Chelsea i kvarten via ett mycket kontroversiellt mål av Luis Garcia, där bollen sannolikt aldrig var över mållinjen.Nu väntar alltså ett fjärde möte, och få överraskningar:
-Det finns ingenting som vi inte vet om dem, vi vet förmodligen vilken mått "Rafa" har på innersömmen på sina byxor, säger Chelseas sekreterare David Barnard till Sky News.
-I teorin är det bra för oss att ha returen på hemmaplan. Det gjorde att vi gick vidare i fjol och Liverpool de två tidigare gångerna.

Slipper spela den 15 april

Liverpools tränare Rafael Benitez har sett samma mönster:
-Men förhoppningsvis ska det inte spela någon roll att spela returen på bortaplan. Vi måste fokusera på den första matchen inför våra hemmasupportrar på Anfield för att kunna ta med oss ett bra resultat till Stamford Bridge, säger Benitez.
Returen i London kommer att spelas den 14 april så att Liverpool i lugn och ro får hedra 20-årsminnet av de 96 supportrar som omkom vid läktarkatastrofen på Hillsborough i Sheffield den 15 april 1989.
Kvartsfinalspelet inleds den 7-8 april med returer en vecka senare.

TT

Publicerad 2009-03-20 kl 15:16
Annons
Annons
Annons