Chelsea tog storseger i Israel - toppar gruppen

Chelsea hade inga problem med att avfärda gruppjumbon Maccabi Tel Aviv på bortaplan.
London-laget som börjat hitta formen vann med 4-0 och toppar nu grupp G.

- Det var väldigt viktigt, säger José Mourinho enligt uefa.com.

Chelsea vann i helgen mot Norwich och följde upp det med en ny seger i Champions League-mötet med Maccabi Tel Aviv. Gary Cahill höll sig framme på en hörna och kunde sätta 1-0 för Chelsea i den första halvleken.

I den andra halvleken följde frisparksspecialisten Willian upp med att göra 2-0 på just en frispark.

Oscar nickade in 3-0 innan Kurt Zouma på tilläggstid fastställde slutresultatet till 4-0.

I gruppens andra match under tisdagskvällen förlorade Porto överraskande hemma mot Dynamo Kiev med 2-0. Detta betyder att Chelsea nu toppar grupp G på målskillnad före Porto.

- Det var väldigt viktigt, speciellt med det som hände i Porto. Det är också viktigt att ta två segrar på några dagar. Jag hoppas att det här bygger självförtroendet, säger José Mourinho enligt uefa.com.