POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
CHAMPIONS LEAGUE

Chicharito om drömfinalen: "Något du inte ens ser på film"

Häromåret förde han en undanskymd tillvaro i mexikanska ligan. Nu är Javier "Chicharito" Hernandez en nyckelspelare i en Champions League-final.
- Jag trodde att jag bara skulle få spela i reservlaget, säger Hernandez.

När Javier "Chicharito" Hernandez inför denna säsong värvades till Manchester United skedde det i största hemlighet. Mexikanens agent visste inget, hans familj visste inget. Ett drygt år senare ska han spela Champions League-final mot Barcelona, på Wembley.

- Att vara i Champions League-final under min första säsong, det rä något du inte ens ser på film, säger Hernandez till Uefa.com.

- Det här första året har varit underbart. Varken tränaren, min familj eller jag själv förväntade sig det här. Jag trodde aldrig att jag skulle spela så här mycket - jag trodde att jag bara skulle få spela i reservlaget.

Lördagens final är utan tvekan den största matchen i mexikanens karriär - och han vill att så många som möjligt av hans släktingar och vänner får chansen att se matchen på plats.

- Mina föräldrar och min syster kommer att vara där. Jag hoppas att hela min släkt kan komma, jag ska försöka se till det.

"Den lilla ärtan" hoppas dessutom på ytterligare stöd från hemlandet.

- Många i Mexiko hejar på Barcelona, men jag hoppas att några kommer att hålla på oss också.

Publicerad 2011-05-27 kl 14:59
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå