Det efter att belgarna vann mot Atletico Madrid.
Matchen slutade 2-0.

Tre segrar. Nio poäng. Noll insläppta mål.

Club Brugge har än så länge ett fläckfritt facit i Champions League. Under tisdagen besegrade det belgiska laget Atletico Madrid på hemmaplan.

Kamal Sowah gav hemmalaget ledningen i den första halvleken, ghananen gjorde därmed mål för andra raka matchen i CL.

När spanjoren Ferran Jutgla i den andra halvleken satte dit 2-0 så kunde Diego Simoenes gäng inte hämta sig, men man fick en gyllene chans att ta sig tillbaka in i matchen.

Antoine Griezmann fick möjligheten från straffpunkten, men fransmannen dunkade straffsparken i ribban och Club Brugges nolla var därmed intakt.

- Det är ingenting som stämmer för Atleti och det är ingenting som stämmer för Griezmann, sa Telia och C Mores kommentator Christoffer Svanemar i samband med straffmissen.