CSKA för svårt för Sevilla

CSKA Moskva slog ut Sevilla ur Champions League

CSKA Moskva tog sig vidare, efter att ha besegrat Sevilla med 2-1 (totalt 3-2). I och med målet på bortaplan i den oavgjorda första matchen hade Sevilla ett bra utgångsläge att för första gången nå kvartsfinalerna i Champions league.

Men gästerna ville annorlunda. Sevilla lyckades visserligen kvittera nästan omgående när Tomas Necid inledde målskyttet för CSKA Moskva i den 39:e minuten.

Men när Sevillamålvakten Andrés Palop i 55:e minuten boxade en frispark från Keisuke Honda rakt upp i det egna nättaket sprack drömmen.

CSKA deltar i utslagningsfasen i Champions league för första gången. Nu är laget klart för kvartsfinal.