Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Dani Alves: Arsenal behöver ett mirakel för att gå vidare

Trots att Arsenal bara behöver ett mål för att ta sig vidare mot Barcelona, är Dani Alves väldigt säker på avancemang.
– Inget är klart – men Arsenal behöver ett stort mirakel för att ta sig till semifinal, säger han enligt Daily Mail.

Det var i onsdags som Barcelona spelade ut Arsenal på Emirates Stadium – men bara fick 2-2 med sig hem efter en sen kvittering av Cesc Fabregas. Barcelona leder alltså än så länge bara på fler gjorda bortamål, men Dani Alves har inga tvivel om att de kommer gå vidare.

– Jag har aldrig spelat i ett lag som har skapat så många chanser så tidigt i en match. Bara Almunia och tur räddade Arsenal. Vi hade uppvisning och det är otroligt att det blev oavgjort.

På tisdag kommer flera spelare saknas från vardera lagen, bland annat tvåmålsskytten från senaste mötet – Zlatan Ibrahimovic. Hos Arsenal saknas bland annat Arshavin och Fabregas, vilket Alves menar är en stor fördel för Barcelona.

– Båda trupperna kommer att lida av spelare som inte kommer att kunna vara med, men jag tror att vi kan hantera dessa problem mycket enklare.

Barcelona har inte bara Champions League att fokusera på, utan har även stormatch i ligan i veckan – Real Madrid på Santiago Bernabéu-stadion nästa lördag.

– Det här är en enorm vecka för klubben. Vi måste avsluta den här matchen och sen möta Real Madrid. Om vi slår Arsenal tror jag att det blir enklare att hantera en besvikelse i ligan.

Publicerad 2010-04-04 kl 14:50
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons