Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Det ska MFF se upp för - 16 av 17 mål via inlägg eller fasta situationer

Foto: Bildbyrån

MADRID. Atletico Madrid har gjort 16 av 17 mål via inlägg eller fasta situationer, skriver Expressen.
Då går MFF tillbaka till en 5-3-2-uppställning.
- De får gärna slå inlägg, säger Robin Olsen till fotbollskanalen.se.

Förra säsongen tog Atletico Madrid Europa med storm. Dels vann laget La Liga, dels slutade man tvåa i Champions League. I år ligger klubben, efter åtta omgångar, femma med 17 poäng och i CL har det blivit tre poäng.

Lagets främsta vapen är utan tvekan inlägg och fasta situationer där man, enligt Expressen, har gjort 16 av 17 mål. Lagets främsta målskytt är mittbacken Miranda som har svarat för tre fullträffar.

- Det är bara att fortsätta försvara oss lika bra som vi har gjort på fasta situationer. Vi har starka backar och jag är ganska lång så det kan vara skönt att få lite inlägg i stället för att de kör instick som Salzburg gjorde. De får gärna slå inlägg, säger MFF-målvakten Robin Olsen till fotbollskanalen.se.

Enligt uppgift till fotbollskanalen.se ser Åge Hareide ut att gå tillbaka till den framgångsrika 5-3-2-uppställningen och Robin Olsen menar att MFF ska göra allt för att ta poäng.

- Vi kommer hit för att ta poäng, helst tre. Det är ett väldigt bra lag vi möter. Respekt har vi men inte överdrivet så att vi går in och är rädda, säger han.

Tror du Atletico kan underskatta er?

- Jag tror att Atletico har kollat igenom alla våra matcher i Europa och då tror jag inte att det finns någon underskattning.

Trolig MFF-uppställning: Robin Olsen – Anton Tinnerholm, Erik Johansson, Markus Halsti, Filip Helander, Ricardinho – Magnus Eriksson, Enoch Kofi Adu, Emil Forsberg – Markus Rosenberg, Isaac Kiese Thelin

Publicerad 2014-10-21 kl 16:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons