Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Di Matteo: "Hittar en strategi mot Barcelona"

Chelseas manager Roberto Di Matteo tror sig kunna hantera uppgiften i semifinalspelet i Champions League mot Barcelona.
– Vi kommer att hitta en strategi som passar våra spelare, säger han.

Chelsea blev under onsdagen klart för semifinal mot Barcelona. Många undrar nog hur engelsmännen ska ha en chans, men managern Roberto Di Matteo tror sig kunna hitta ett sätt.

– Det kommer att bli spännande att spela två matcher mot ett av de bästa lagen i världen. Vi kommer att hitta en strategi som passar våra spelare till matcherna mot Barcelona. Det blir en kombination mellan att utnyttja våra styrkor och vara medvetna om deras, säger Di Matteo enligt Sky Sports.

Di Matteo vet om att Barcelona, med spelare som Lionel Messi, Xavi och Andrés Iniesta, kan avgöra matcher från ingenstans.

– De har uppenbarligen några individuella spelare som är ett stort hot och är väldigt farliga, men vi måste spela vårt spel och spela genom våra styrkor.

2009 spelade Chelsea semifinal mot just Barcelona. En rad tveksamma domslut fällde engelsmännen den gången, som åkte ut på bortamålsregeln efter att ha spelat 0-0 borta och 1-1 hemma.

– Vi har mött dem ofta genom åren och många av våra spelare har en historik mot Barcelona. De känner givetvis att de hade en del emot sig när de mötte dem för tre år sedan. Det kommer att bli fantastiskt att spela två matcher mot dem. Vi ser fram emot det och är väldigt glada över att vara i Champions League-semifina, säger Di Matteo.

Publicerad 2012-04-05 kl 09:03
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons