POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Domaren sågas: "En katastrof"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Får kritik i medierna.

Den nederländske domaren Björn Kuipers hamnade i fokus igår när han visade rött kort på Zlatan Ibrahimovic i den 32:a minuten. Gazzetta dello Sport kallar hans insats för en “katastrof”.

Den nederländske domaren, Björn Kuipers, hade sannerligen ingen lätt uppgift mellan Chelsea och PSG. Matchen var full av tjuvnyp, tjafs och spelare som förstärkte situationer. Men i sanningens namn satte han sig själv i en svår sits när han gav Zlatan Ibrahimovic ett mycket tveksamt rött kort i den 32:e minuten för en förseelse mot Chelseas mittfältare Oscar.

Efter matchen var medierna i stort sett eniga. Det var ingen utvisning. Den italienska tidningen, Gazzetta dello Sport gick dock längre än så och kallade Kuipers insats för en "katastrof" och delade ut det usla betyget 4 till domaren.

Gazzettan menade, förutom Zlatans felaktiga utvisning, bland annat att Kuipers inte hade kontroll på matchen och att Chelsea borde haft en straff.

Så här löd Gazzettans omdöme i dagens tidning:

“En katastrof. Utvisningen på Ibrahimovic var hård och därefter tappade han kontrollen på matchen. Visade inte ut Diego Costa fastän hans fällning var minst lika grov som Zlatans och nekade Chelsea en straff när Cavani fällde Costa.”

Publicerad 2015-03-12 kl 10:49
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå