Efter missräkningen mot United - PSG vann efter dubbla mål från Everton-lånet

Paris Saint-Germain vann med 2-0 mot İstanbul Başakşehir under onsdagskvällen.
Everton-lånet Moise Kean avgjorde matchen med två mål.

Paris Saint-Germain reser till till Turkiet för att ta sig an İstanbul Başakşehir under onsdagskvällen i Champions League. Och PSG fick ingen rolig start.

Lagets superstjärna Neymar utgick skadad efter bara 26 minuters spel. Efter skadan kunde inte PSG få in några mål och den första halvleken slutade 0-0.

I den 64:e minuten, efter många om och men, skulle PSG ta ledningen. Kylian Mbappé slog en hörna och precis framför målvakten dök Everton-lånet Moise Kean upp helt omarkerad. Anfallaren gjorde inga misstag och nickade in 1-0-ledningen för PSG.

I den 79:e minuten var det dags igen för Kean. Bollen spelades in i straffområdet och Mbappé petade vidare bollen till Kean som felvänd kunde avsluta i mål. 2-0.

Flera mål blev det inte och PSG vann därmed sin första match för säsongen i Champions League. Moise Kean blev stor matchhjälte i Neymars frånvaro. PSG har nu tre poäng i gruppen. Manchester United och RB Leipzig möts även de under ondagskvällen.

Mbappé, 21, har i och med sina två assist mot Başakşehir varit inblandad i 146 mål på 131 matcher för PSG. Ett rekord som få 21-åringar kan stoltsera med.

Başakşehir: Günok - Rafael, Škrtel, Epureanu, Bolingoli - Özcan, Topal, Kahveci - Višća, Crivelli, Türüc

PSG: Navas - Florenzi, Danilo, Kimpembe, Kurzawa - Di María - Herrera, Marquínhos, Neymar - Kean, Mbappé