Efterlängtat Drogbamål gav Chelsea segern

Chelsea-Juventus1-0
1-0, 13', Drogba

Didier Drogbas första mål sedan annandag jul var matchen enda när Chelsea tog emot Juventus på Stamford Bridge.

Anfallaren från Elfenbenskusten inledde säsongen med skadeproblem och väl frisk har det inte gått mycket bättre. Inför onsdagens match hade den förre skyttekungen bara gjort tre mål under säsongen varv ett i Champions league.

Avslutet på det fjärde var dock kliniskt, tjusigt framspelad av Kalou kunde han inne i straffområdet skjuta in 1-0 redan i tolfte minuten.

Olof Mellberg, från start i Juventus backlinje, var dock utan skuld. Han ställdes under större delen av första halvlek mot Nicolas Anelka och när fransmannen stod utanför spelet fick också Mellberg det lugnt.

Det grepp som Chelsea hade i första släppte man dock något i andra, dock utan att det skulle bli riktigt farligt. Juventus fick byta ut såväl Thiago som Marco Camoranesi och hade aldrig något riktigt farligt avslut.