POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
CHAMPIONS LEAGUE

Fabregas: "Atletico starkaste laget att försvara 0-0"

Foto: AP

Cesc Fabregas

BARCELONA. Cesc Fàbregas är optimistisk inför kvällens Champions League kvartsfinal men tror inte att de kunde fått en svårare motståndare.

Atlético Madrid fick med sig ett 1-1 resultat från Camp Nou i det förstamötet vilket gör att Barcelona skulle åka ur turneringen om onsdagskvällens match på Viciente Calderón skulle sluta mållös.

- Atlético är det starkaste laget för att försvara ett 0-0 resultat. De håller ihop bra på planen, vet hur de ska spela och har ingen press från allmänheten att vinna, säger Fàbregas.

Men trots det är Barcelonamittfältaren optimistisk inför matchen och tror på avancemang i turneringen.

- Vi har talangen och tekniken att klara detta och vi måste vara aggressiva. Vi har spelarna som kan göra detta möjligt och jag är säker på att vi kommer göra det.

Barcelona har tagit sig till semifinal i Champions League de senaste sex åren, något som gör att allt annat än en ny semifinalplats skulle vara ett misslyckande för den katalanska klubben.

- Precis som de kunde göra mål på Camp Nou, så kan vi göra mål här. Det kommer att vara en svår match. Vi måste vara modiga och vara Barça, mer än någonsin. Vi kan inte tänka att om vi förlorar så är det ett misslyckande, det är det första symtomet för en förlorare. Vi vill ge Barça fansen glädje på planen, vilket är det folk vill ha, säger Cesc Fàbregas under presskonferensen inför matchen.

Publicerad 2014-04-09 kl 14:31
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå