Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

Fábregas om Barca-matchen: ”Inte här för att täppa till käften på någon”

Cesc Fábregas säger ifrån inför toppmatchen. Att han har chansen att slå ut Barcelona gör inte kvällen mer speciell.
- Jag lägger ingen extra vikt vid att jag spelar på Camp Nou, säger han enligt the Guardian.

Alla kan historien vid det här laget: Fábregas lämnade Barcelona som 16-åring, slog igenom i Arsenal, blev en av världens bästa – och sedan dess har det ständigt spekulerats kring när han ska återvända till Barcelona och spela på Camp Nou. Under tisdagskvällen gör han just det – men fortfarande som Arsenalspelare. Under presskonferensen inför matchen grillades han om vilka speciella känslor som matchen ger honom, och då röt han ifrån.

- Jag är inte här för att täppa till käften på någon eller för att vinna mot någon speciell. Jag är bara här för att vinna med Arsenal FC. Jag lägger ingen extra vikt vid att jag spelar på Camp Nou. Det är bara en match i mängden. Jag är less på att folk säger vad jag känner eftersom ingen vet vad jag känner.

Även Wenger fick frågan om vad han trodde att matchen betydde för Fábregas, och fransmannen hade ett ganska enkelt resonemang kring spanjorens känslor.

- Vi vet att Cesc älskar Arsenal och att han älskar Barcelona också. Det är normalt eftersom det är hans hemstad. Det är som om en Londonbo inte skulle älska London. Det är en del av hans liv.

Publicerad 2011-03-08 kl 19:02
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons