Fellaini utvisad och straffmiss av Van Persie när United kryssade

Javier Hernandez var tillbaka i Manchester Uniteds startelva i tuffa bortamatchen mot Real Sociedad. Robin Van Persie byttes in - och missade straff. United fick endast oavgjort och grupp A lever.

Robin van Persie

Javier Hernandez länkade i veckan på sin Twittersida till en intervju som landsmannen Carlos Vela gjort med Sky Sports. I intevjun sa Vela att Hernandez borde lämna Manchester United om han inte fick mer speltid. I dagens match mot Real Sociedad var Hernandez tillbaka i Manchester Uniteds startelva.

Matchen böljde fram och tillbaka med United som det något starkare av lagen. Men den första halvleken var utan några riktigt heta chanser och 0-0 stod sig i paus.

I den andra halvleken fick Javier Hernandez ett kanonläge att ge United ledningen då han frispelades av Shinji Kagawa - men mexikanaren missade helt öppet mål. Skottet gick flera meter över.

En stund senare bytte United in Robin Van Persie - holländaren missade lite senare en straff som Ashley Young filmade sig till.

I slutskedet av matchen fick Marouane Fellaini sitt andra gula kort och blev därmed utvisad. Matchen slutade 0-0 och Real Sociedad tog sin första poäng i årets Champions League.

Den andra matchen i grupp A - den mellan Shakhtar och Leverkusen - slutade 0-0 och grupp A lever därmed i allra högsta grad.

För United väntar bortamatch mot Leverkusen i nästa omgång.

Real Sociedad: Bravo, Martínez, Mikel, Iñigo, De la Bella, Bergara, Pardo, Zurutuza, Vela, Agirretxe, Griezmann

Manchester United: de Gea, Smalling, Ferdinand, Vidić, Evra, Fellaini, Giggs, Valencia, Kagawa, Rooney, Hernández

Publicerad 2013-11-05 kl 22:23