POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
CHAMPIONS LEAGUE

Ferguson inför drömfinalen: "Vi ska slå dem"

Vissa kallar Barcelona för världens bästa lag.
Alex Ferguson är övertygad:
- Vi ska slå dem, säger Unitedmanagern.

Det var bara att slå på autopiloten för engelsmännen på Old Trafford. Segern, med 4-1, var aldrig hotad och dessutom hade ju United ett tvåmålsöverläge från första semifinalen mot Schalke. Imponerande nog mönstrade Alex Ferguson ett reservbetonat manskap och hade satt såväl Ryan Giggs som Wayne Rooney på läktaren, för att ha dem friska och krya till megamatchen mot Chelsea i helgen.

- Spelarna gjorde mig stolt i dag. Det var en semifinal och inför något så viktigt hade jag naturligtvis grubblat en hel del på startuppställningen. Men det glädjer mig att varenda en av mina killar visade att de var värda chansen, säger Ferguson till ITV.

Den 28 maj väntar det slutgiltiga avgörandet på Wembley och för motståndet står Barcelona, som passerade ärkerivalen Real Madrid i sin semi. Alex Ferguson tror på en tuff drabbning – men med en positiv utgång för egen del.

- Nu är vi där vi helst vill vara. Jag har ofta sagt att vi genom åren borde ha gjort bättre ifrån oss i Europa. Nu ställs vi mot Barca – och vi ska slå dem, säger han.

Publicerad 2011-05-04 kl 23:25
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå