Fischers Wolfsburg lätt vidare i Champions League

Frauen-Bundesliga

Champions League-mästarna från 2013 och 2014, Wolfsburg, hade inga problem med att avfärda Spartak Subotica i 16-delsfinal. Nilla Fischers lag vann med klara 4-0 och är vidare i turneringen.

Lagkaptenen Nilla Fischer och hennes Wolfsburg inledde slutspelet av Champions League med ett överraskande kryss (0-0) borta mot serbiska Spartak Subotica. När returen av 16-delsfinalen spelades i Tyskland var dock turneringens mästarlag från 2013 och 2014 aldrig hotat.

Wolfsborg ledde med 2-0 redan i paus efter att Verena Faisst och Julia Simic hittat målet. Nio minuter in på andra halvlek satte Lara Dickenmann 3-0 och i den 62:a minuten fastställde Graham Hansen segersiffrorna till 4-0. Svenska landslagsspelaren Fischer spelade hela matchen för Wolfsburg.

Publicerad 2015-10-14 kl 19:22