POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
CHAMPIONS LEAGUE
10å

Fotbollskanalens läsare väljer Messi före Ronaldo

Nästan 10 000 har röstat och två av tre väljer Messi för Ronaldo. Läsarna har röstat – finallagen kan inte skiljas åt.

Champions League-finalen ser ut att bli en jämn historia, närmare 10 000 av Fotbollskanalens läsare har röstat och det är nästintill omöjligt att skilja lagen åt. Lionel Messis förtroende hos läsarna tycks vara enormt, kanske avgör han matchen ikväll? Här är läsarnas röster.

Manchester Uniteds van der Sar har ett stort övertag enligt läsarna, ungefär 80 procent röstar på holländaren. I läsarnas elva hade han känt sig som hemma, det är bara Puyol från Barcelona som slår sig in i backlinjen som i övrigt består av Unitedspelare, förtroendet för Ferdinand, Vidico och Evra är stort. 4-1 till United.

Lika överlägsna som United är i backlinjen är Barcelona på mittfältet. Endast Anderson förtjänar en plats på plan, han får ansvaret för mittfältet tillsammans med trion Keita, Xavi och Iniesta. 5-4 till United.

Anfallet delas broderligt mellan lagen. Rooney och Eto’o får lika många röster, Messi krossar däremot Ronaldo. Nästan två av tre väljer argentinaren före portugisen i kampen mellan Guldbollenkandidaterna. 5,5-5,5.

En final måste som bekant avgöras, och om läsarna har rätt kan det bli Thierry Henry som gör just detta. Han ses som betydligt farligare joker än Berbatov. Unitedfansen behöver inte misströsta för det, omröstningen antyder att Sir Alex är en betydligt bättre manager än Guardiola. Läget är oavgjort. Så förblir det också, Barca anses ha vackrare tröjor, men Uniteds fans rankas högre. 7,5-7,5 totalt.

Vilka som är mest värda titeln? Barcelona leder omröstningen i skrivande stund, 62 procent av läsarna ser Barcelona som de mest värdiga mästarna.

Jonatan Åhlund

Publicerad 2009-05-27 kl 16:07
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå